Main content
jeugddorp

Dag van de zorg 2023

Op 19 maart 2023 opende Jeugddorp de deuren voor de dag van de zorg. Een van onze vrijwilligers maakte een mooi samenvattend filmpje dat we graag met jullie delen.

logo Kaizen

Kaizen in het nieuws

Naar aanleiding van de dak- en thuislozen zorg, werd de werking van Kaizen in het nieuws gebracht.

Via volgende link kan je de reportage herbekijken: https://www.hln.be/mechelen/2-kinderen-leven-in-een-tent-6-in-een-garage-opvallend-veel-jeugdige-dak-en-thuislozen-in-regio~a3a5692e/ 

Jez!

Jeugddorp is met “ Noorden kwijt?!, terug verbinden, hier zijn we!” als project geselecteerd tussen 200 andere projecten binnen Jez! Jez! is een jongerencollectief dat de spotlight volop weer op jongeren wil zetten. Jez! is een verhaal van, voor en door jongeren. Dat kunnen ze niet alleen dus ze werken samen met zo’n 200 organisaties die jongeren centraal zetten. Er worden allerlei acties georganiseerd en ze roepen heel Vlaanderen op om mee in actie te komen.

warmste receptie

De warmste receptie

Voor De warmste week 'vlammen tegen kansarmoede' willen wij graag ons steentje bijdragen, daarom organiseert Jeugddorp op woensdag 21 december 2022 de warmste receptie!

Deze receptie gaat door tussen 17 uur en 23 uur op de parking van De Bergen 38, 2820 Bonheiden.

jeugddorp

Naar een nieuwe huisstijl en logo

Hoewel we tevreden waren met ons oude logo dat met hart en ziel voor ons gerealiseerd werd door Guido Haazen (kunstenaar en voormalig Gezinshuisouder) paste het niet meer bij de veranderde insteek van Jeugdzorg.