Main content
Title
Stage bij Jeugddorp

Jeugddorp is een dynamische en innovatieve  organisatie binnen de  jeugdhulp. Dit met een diversiteit aan leefgroepen en werkvormen, waar je ervaring kan opdoen. Wij willen een plek zijn waar je een boeiend, uitdagend en leerrijk traject kan afleggen. Je wordt  betrokken in zoveel mogelijk facetten van de werking. Vooral geloven we dat je een meerwaarde bent, je het verschil maakt en je inbreng resulteert in een kwaliteitsvollere hulpverlening.

Als organisatie willen we graag bijdragen in opleidingen zowel voor hulpverleners als voor andere functies (logistiek, administratie, technische functies). Dit omdat we het maatschappelijk relevant vinden en hierin ook een verantwoordelijkheid willen nemen naar  toekomstige werknemers, collega’s en organisaties die zich inzetten voor algemeen welzijn.

Verschillende stagiairs blijven zich na hun stage engageren als vrijwilliger. Ook hebben we ondertussen al heel wat medewerkers die ooit hun stage in Jeugddorp gedaan hebben.

Wij kijken er alvast naar uit om met je kennis te maken.

Background color
Title
Stage aanvragen

Vul het aanvraagformulier volledig in en stuur het online door. Na ontvangst van je aanvraag neemt de stageverantwoordelijke contact met je op.

Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, waar je samen met de betrokken leidinggevende bekijkt of deze stage zowel voor jou als voor de werking een leerzaam traject kan worden.

Jeugddorp voorziet stageplaatsen voor 2de en 3de- jaars graduaats- en professionele bachelorsstudenten, academische bachelor en master ( toegepaste jeugdcriminologie, orthopedagogie, Kinderen-Jongeren-Welzijn, Gezinswetenschappen, maatschappelijk werk,..).

Iedere stageaanvraag wordt bekeken en krijgt een antwoord. We werken vooral vanuit kansen, en vinden het belangrijk dat je je  competenties verder kan blijven ontwikkelen.

Background color
Naam
Adres
Rijbewijs
Naam onderwijsinstelling
Adres onderwijsinstelling
Welke doelgroep?
Welke werkvorm?
One file only.
80 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
One file only.
80 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.