Main content
Title
Ondersteunende teams

Naast de verschillende werkingen zijn er vier teams die het Beleidsteam structureel ondersteunen. Zij adviseren het Beleidsteam, werken allen beleidsvoorbereidend en voeren gedragen beslissingen uit.

 

Background color
Het Addico team
Media content
Image
Addico

Tot het Addico team (administratie, directie, coördinatie) behoren de personeelsmedewerker, de boekhouding, het onthaal, de preventie- en communicatiemedewerkers. Zij vormen de administratieve ondersteuning van Jeugddorp.

Het Personeelscoördinatieteam

De leden van het Personeelscoördinatieteam (PC) adviseren het Beleidsteam en het Bestuursorgaan op het gebied van personeelszaken.

Media content
Image
Personeelscoordinatie
Het VTO-team
Media content
Image
jeugddorp

De leden van het VTO-team (vorming, training en opleiding) staan garant voor de interne basisvorming van elke medewerker en ondersteunen het Beleidsteam in het pedagogisch beleid en keuzes voor specifieke interne en externe vormingen/opleidingen. 

Het Kwaliteitsbeleidsteam (QBT)

Het Kwaliteitsbeleidsteam (QBT) met de verschillende kwaliteitscoördinatoren uit elke werking garandeert het kwaliteitsniveau van Jeugddorp en geeft advies aan het Beleidsteam inzake groeiniveau’s, tevredenheidsbevragingen van personeel en gebruikers, jaarverslag en kwaliteitsbeleid.

Media content
Image
QBT