Jeugddorp is met “ Noorden kwijt?!, terug verbinden, hier zijn we!” als project geselecteerd tussen 200 andere projecten binnen Jez! Jez! is een jongerencollectief dat de spotlight volop weer op jongeren wil zetten. Jez! is een verhaal van, voor en door jongeren. Dat kunnen ze niet alleen dus ze werken samen met zo’n 200 organisaties die jongeren centraal zetten. Er worden allerlei acties georganiseerd en ze roepen heel Vlaanderen op om mee in actie te komen.

 

Ine van Studio 16 heeft hiervoor een project ingediend voor de verwezenlijking van een kinderboerderij aan Studio 16 en voor de verdere uitwerking van het Koffiemomentje/aankoop van een foodtruck. Om geld in te zamelen moeten we ook zelf acties doen. Op onze actiepagina op Jez! ( jezofficial.be)  kan je de omschrijving vinden van het project en kan je ook een donatie doen.

Het zou fijn zijn als jullie onze actiepagina willen verspreiden in jullie netwerk zodat we toch wel centjes kunnen bijeenzamelen.  Dit kan door naar onze actiepagina te gaan op jezofficial.be.

Ga naar projecten, kies Jeugddorp en zo kom je op onze actiepagina! 

Op de Dag van de Zorg gaan we ook centjes inzamelen door aan den Hottentot koffie en thee te verkopen, samen met dessertjes gemaakt door jongeren, collega’s en vrijwilligers.